A KOMÁROMI SELYE JÁNOS KÓRHÁZ elkötelezett amellett, hogy a akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye a komaromikorhaz.hu honlapját.

 
Megfelelőségi státusz
A honlap az alábbiakban felsorolt kivételek mellett megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek:

Néhány szkennelt pdf állományok nem felolvashatóak, tekintettel arra, hogy e dokumentumok hitelesítése kézi aláírással történt, és az így keletkezett pdf állományok esetében nem biztosítható, hogy azokat a felolvasó programok értelmezni tudják.

 

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése
E nyilatkozat 2022. december 15-én készült.

 

Visszajelzés és elérhetőségek
Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat az Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. címen jelezheti. A visszajelzési mechanizmuson küldött értesítések feldolgozásáért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Tanúsítási és Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya felelős. A 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdés értelmében a közszférabeli szervezet a jelzésre 30 napon belül köteles válaszolni.

 

Végrehajtási eljárás
Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.
Levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35.
Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070
E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Web: https://kifu.gov.hu/

Bejelentés alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez, ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől.

 

Komárom, 2022. december 15.