Általános betegtájékoztató

Üdvözöljük a komáromi Szakorvosi Rendelőintézet honlapján!

Rendelőintézet vezető főorvos: Dr.Popovics László
Vezető asszisztens: Hopka Zoltánné
Elérhetőségl: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tisztelt Betegeink!

A szakrendelő reggel 7:30-tól tart nyitva.
Megérkezésekor a recepciós munkatársaink segítenek Önnek a tájékozódásban. Kérjük, hogy minden esetben először itt jelentkezzen be.
Az ügyintézés gyorsasága érdekében kérjük Önöket, hogy irataikat készítsék elő! 

A felvételhez szükséges iratok:

  • Kérem, minden alkalommal hozza magával TAJ kártyáját vagy EU-card;,
  •  lakcím kártyáját, személyi igazolványát és beutalóját is, (kontroll esetén előző ambuláns lap, ha az adott osztály beutaló köteles),
  •  amennyiben a beteg rendelkezik vele: Közgyógyellátási Igazolvány.

Érvényes TAJ-kártya, vagy EU-card; hiányában az egészségügyi ellátás kizárólag térítési díj ellenében vehető igénybe.(Szakrendelőnkben a térítési díjak megfizetésére csak készpénzzel van lehetőség.  ) 

A biztonságos betegellátás érdekében kérjük, hogy a magyarul nem tudó betegeket tolmács  kísérje rendelésünkre !

To ensure safe patient care, we kindly request that those who do not speak Hungarian have an interpreter accompany them.
B нашем учреждении уход за пациентами, не владеющими веигерским языком, везможен только в присутствии переводчика.

A bejárat mellett sorszámosztó automata üzemel.Kérjük értelem szerűen,a megfelelő helyre húzzon sorszámot.Amikor a fogadó-munkahelynél vagy a betegfelvételi ablak felett megjelenik a sorszáma csak akkor fáradjon oda. Munkatársaink a páciens adatainak rögzítését követően a kívánt szolgáltató helyre irányítják a kérést, vagy időpontot egyeztetve előjegyzést adnak.

 Az előjegyzéssel dolgozó rendelések esetén előzetes időpont kérése szükséges. Előjegyzés kérhető : 8-13 között személyesen a betegfelvételen illetve telefonon +3670/6832042-es telefonszámon .Időpont foglaláshoz szükség van a TAJ kártyára,vagy a fénymásolatára de elfogadjuk a telefonban tárolt TAJ kártya fényképét is.Beutalóköteles szakrendelésekre csak és kizárólag beutalóval kérhető időpont.A beutalón szereplő adatokra szükség van az előjegyzéshez.

Telefonon abban az esetben tud előjegyzést kérni, ha már szerepel a számítógépes rendszerünkben, azaz korábban regisztrált személyesen.

Amennyiben nincs adatlapja a rendszerben, a gép nem tudja azonosítani a TAJ száma alapján. Ebben az esetben be kell jönnie személyesen és regisztrálnia kell a recepción, hogy igénybe tudja venni ezt a szolgáltatást.

A rendelőkben a várakozási, előjegyzési listák,sorszámmal együtt azonnal megjelennek.

 A betegeket a sorszáma szerint szólítjuk be a vizsgálatokra ,amit az ajtó feletti kijelzőn illetve a váróteremben elhelyezett monitorokon követhet.

 A betegek behívása nem érkezési sorrendben, hanem az előjegyzett időpont, illetve az adott szakrendelést vezető orvos elbírálása alapján történik.

 Az ellátás során a sürgősségi esetek természetesen előnyt élveznek, de nem jelentenek soron kívüliséget.

A betegforgalom függvényében a kapott időponthoz képest csúszás előfordulhat. Ebben megértésüket kérjük.

Nem előjegyzéses osztályokra a betegirányítóban történő bejelentkezés sorrendjében történik a behívás. Soron kívül részesülhetnek ellátásban a mentővel érkezők, egészségügyi dolgozók és hozzátartozói, valamint a gyermekek három éves kor alatt.

A rendelési idő utolsó fél órájában az időpont-előjegyzésen felül betegbejelentkezést már csak sürgős esetben fogadunk el.

A betegirányító munkatársai információt nyújtanak a rendelések igénybevételének lehetőségeiről, idejéről, helyéről.

Nem lehet feladatuk orvosi tanács adása, nem jogosultak sürgősségi kérés elbírálására, ezeket a kéréseket továbbítják. Jogosultságaikat meghaladó feladatokat el kell utasítaniuk.

 

Kérjük önöket, hogy amennyiben az előjegyzett időpontot nem tudják igénybe venni, jelezzék az alábbi telefonszámon: +36-34/ 344-080, +36-70/683-2042 vagy személyesen a betegfelvételen.

 

Köszönettel

 

 

 

Kórház

2921 Komárom, Széchenyi u. 2.
Telefon: +36-34/342-840
Email: titkarsag@komnet.hu
www.komaromikorhaz.hu

Akadálymentesítési nyilatkozat

 

Rendelőintézet

2900 Komárom, Beöthy Zsolt u. 4.
Telefon: +36-34/344-080
Email: titkarsag@komnet.hu
www.komaromikorhaz.hu

Brigetio Gyógyfürdő

2900 Komárom Táncsics Mihály u. 34-36
Telefon: +36-34/540-073
Email: titkarsag@komnet.hu
www.komaromikorhaz.hu

 

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.